espacio
Contacta amb nosaltres

 

Beques

En aquest apartat es poden consultar les existents per als alumnes que es matriculen als estudis de l'EHIB

Beques IBEROSTAR

El Grup Iberostar convoca beques entre els estudiants que han superat amb èxit el primer curs de l’especialitat de Direcció Hotelera Internacional (DHI) de l’Escola de Hoteleria de les Illes Balears.
Aquest programa de beques atorgades pel Grup Iberostar es va iniciar durant el curs 2012- 2013 i manté la seva continuïtat durant el curs actual.
Per a més informació han de consultar-se les bases completes de la convocatòria on s’exposen l ‘objecte, els requisits, la dotació econòmica, la documentació, els terminis, incompatibilitats, etc., així com el formulari de sol.licitud.


Beques BATLE

El Grup Batle convoca beques per als estudiants de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) en les especialitats de Direcció Hotelera Internacional, Especialista en Serveis de Cuina i Restauració i Especialista en Allotjaments.
Per a més informació han de consultar-se les bases completes de la convocatòria


Beques ESPECIAS CRESPI

Espécies Crespí convoca beques per als/les alumnes del darrer curs dels estudis d'Especialista en Serveis de Cuina i Restauració.
Per més informació es poden consultar les bases completes de la convocatòria.


Beques d'insularitat

Podran accedir a una beca d'insularitat, aquells alumnes que acreditin mitjançant certificat d'empadronament, almenys 2 anys de residència a Menorca, Eivissa o Formentera.
La beca consisteix en un descompte del 50 % en els crèdits acadèmics en primera matrícula i s'ha de sol·licitar en el moment de formalitzar la matrícula.

Ajut de matrícula MARILÉN POL

Durant el curs 2012 - 2013 el Club Rotary Ramon Llull i la UIB varen crear el premi Marilén Pol per al millor expedient dels estudis de Direcció Hotelera Internacional.
El premi te una dotació econòmica en concepte d'ajut de matrícula i es suma als altres tres ajuts de matrícula que el Club Rotary Palma Ramon Llull concedeix als alumnes amb el millor expedient acadèmic dels estudis de Dret, Economia i Administració i Direcció i d'Empreses de la UIB.

Universitat de les Illes Balears | Govern de les Illes Balears
Contactar amb ehibPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es
>