Formació contínua
Consulta la nostra oferta de formació contínua i troba el curs que més s'ajusti a les teves necessitats:
- Jornades i tallers, per acostar als professionals i al públic en general al fascinant món de la gastronomia i l'enologia.
- Formació especialitzada, amb una oferta de cursos per a professionals en actiu, que permeten l'actualització constant de coneixements i tècniques.
- Formació a la carta i consultoria, amb cursos adaptats a les necessitats específiques de cada empresa.
Per a més informació contacta amb el Departament de Formació Continua al telèfon: 971172780 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, correu: fc-ehib@uib.es
Cursos de formació continuada del curs 2023-24. Descarregar PDF.
-
Taller de Bombons
Escola d’Hoteleria Illes Balears EIVISSA
Taller de Bombons
Taller per a aficionats i professionals del sector
Continguts:- Teoria del cacau i tipus de cobertures
- Inici al temperat: explicació dels tres mètodes
- Realització de temperat a mà
- Realització de tall i farcit per a escudellar
- Tancat i banyat de bombons: Utilització de màquina de temperat i de carro de banyat.
Professor: Pedro Riera
Data: 24 y 25 abril 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 60€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Gin & tònic autòctons
Taller per a aficionats
Es donaran a conèixer les ginebres autòctones mallorquines i s’ensenyarà com
elaborar gin tònic.Professor: Toni Motoso
Data: 24 abril 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
El mon del cafè II. La seva evolució pràctica
El mon del cafè II. La seva evolució pràctica
Taller per a aficionats i professionals del sector
S´ensenyen les darreres tendències especialitzades de cafès
Professor: Víctor Calvo
Data: 29 abril 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Atenció al client al restaurant a la carta
Taller per a professionals (2 sessions de 4 hores)
Habilitats de comunicació en el tracte directe al client.
Es treballaran els pilars en l’atenció al client, la disposició d’ajuda i l’empatia.
Formar als treballadors que atenen clients en la prevenció i resolució de
conflictes i queixes.
Continguts:
1. Atenció constant durant tot el servei.
2. Actituds en l’atenció. 3. Saber gestionar amb professionalitat i rapidesa les queixes i
reclamacions.
4. Saber transmetre al personal.Professor: Quico Alabat
Data: 29 i 30 abril 2024
Horari: 16:00 a 20:00h
Preu: 80€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Gestió de bufets
Gestió de bufets
Taller per a professionals
Per a aprendre coneixements sobre la gestió dels bufets a establiments turístics de vacances.
Professor Manuel Martínez
Data: 6 de maig 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Desxifrant el vi mitjançant els sentits
Desxifrant el vi mitjançant els sentits
Taller per a aficionats
Per a aprendre la historia i l’actualitat del vi a Mallorca, la seva importància en el mercat local, el seu origen i varietats.
Professor: Tolo Hernández
Data: 7 maig 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Cocteleria Tiki. Preparant-nos per l’estiu
Cocteleria Tiki. Preparant-nos per l’estiu
Taller per a aficionats
Per a conèixer les noves tendències en cocteleria. Còctels amb i sense alcohol.
Professor: Llorenç Meliá
Data: 14 maig 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
L’art de la graella
L’art de la graella
Taller per a aficionats
Per conèixer els tipus de carbó, encesa, elaboració de receptes, salses, adobs, guarnicions.
Inclou degustació
Professor: Sebastià Esteva
Data: 16 de maig 2024
Horari: 17:30 a 20:30h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Elaboració d´herbes mallorquines
Elaboració d´herbes mallorquines
Taller per a aficionats
S´ensenya com s´elaboren les herbes mallorquines i a identificar els components necessaris per a la seva elaboració
Professor: Toni Motoso
Data: 20 maig 2024
Horari: 16:00 a 19:00h
Preu: 30€
Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
Telèfon: 971172780
-
Cursos de Sumiller
Nou inici Octubre 2024 dels cursos de Sumilleria
L'organització del curs correspon al departament de Accions Divulgatives i Formació Continuada de l’ Escola d’Hoteleria dels Illes Balears i col·labora l'Associació Balear de Sommeliers.
Sommelier Nivell 1
La finalitat del primer curs de SOMMELIER 1 és donar a conèixer a l'alumne els coneixements fonamentals del món del vi. Al mateix temps que proporcionar-li totes les eines,instruments i mètodes per a realitzar un servei al client de qualitat.
Sommelier Nivell 2
La finalitat del curs de SOMMELIER 2 és l'ampliació i perfeccionament dels coneixements adquirits durant el primer any en relació a l'optimització de la qualitat en el servei i venda del vi, el tast i maridatge, diferents mètodes d'elaboració, al mateix temps que adquirir nous coneixements sobre les funcions del sommelier en productes com: formatge,oli, cervesa, destil·lats espumosos, va venir nacional i internacional.
Els continguts i altres informacions d'interès, com preus i horaris, es poden consultar als documents següents: Sumilleria 1, Sumilleria 2.