espacio
Oferta acadèmica

Formació contínua

Consulta la nostra oferta de formació contínua i troba el curs que més s'ajusti a les teves necessitats:
- Jornades i tallers, per acostar als professionals i al públic en general al fascinant món de la gastronomia i l'enologia.
- Formació especialitzada, amb una oferta de cursos per a professionals en actiu, que permeten l'actualització constant de coneixements i tècniques.
- Formació a la carta i consultoria, amb cursos adaptats a les necessitats específiques de cada empresa.
Per a més informació contacta amb el Departament de Formació Continua al telèfon: 971172780 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, correu: fc-ehib@uib.es

Cursos de formació continuada del curs 2023-24. Descarregar PDF.

Taller de Bombons
  • Taller de Bombons

    Escola d’Hoteleria Illes Balears EIVISSA
    Taller de Bombons
    Taller per a aficionats i professionals del sector
    Continguts:

    1. Teoria del cacau i tipus de cobertures
    2. Inici al temperat: explicació dels tres mètodes
    3. Realització de temperat a mà
    4. Realització de tall i farcit per a escudellar
    5. Tancat i banyat de bombons: Utilització de màquina de temperat i de carro de banyat.

    Professor: Pedro Riera
    Data: 24 y 25 abril 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 60€
    Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
    Telèfon: 971172780

Gin & tònic autòctons
  • Gin & tònic autòctons

    Taller per a aficionats
    Es donaran a conèixer les ginebres autòctones mallorquines i s’ensenyarà com
    elaborar gin tònic.

    Professor: Toni Motoso
    Data: 24 abril 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 30€
    Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
    Telèfon: 971172780

El mon del cafè II. La seva evolució pràctica
  • El mon del cafè II. La seva evolució pràctica

    El mon del cafè II. La seva evolució pràctica
    Taller per a aficionats i professionals del sector
    S´ensenyen les darreres tendències especialitzades de cafès
    Professor: Víctor Calvo

    Data: 29  abril 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 30€

    Inscripció: Gero Beltrán   fc-ehib@uib.es
    Telèfon: 971172780

Atenció al client al restaurant a la carta
  • Atenció al client al restaurant a la carta

    Taller per a professionals (2 sessions de 4 hores)
    Habilitats de comunicació en el tracte directe al client.
    Es treballaran els pilars en l’atenció al client, la disposició d’ajuda i l’empatia.
    Formar als treballadors que atenen clients en la prevenció i resolució de
    conflictes i queixes.


    Continguts:
    1. Atenció constant durant tot el servei.
    2. Actituds en l’atenció. 3. Saber gestionar amb professionalitat i rapidesa les queixes i
    reclamacions.
    4. Saber transmetre al personal.

    Professor: Quico Alabat
    Data: 29 i 30 abril 2024
    Horari: 16:00 a 20:00h
    Preu: 80€
    Inscripció: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
    Telèfon: 971172780

Gestió de bufets
  • Gestió de bufets

    Gestió de bufets
    Taller per a professionals
    Per a aprendre coneixements sobre la gestió dels bufets a establiments turístics de vacances.
    Professor Manuel Martínez

    Data: 6 de maig 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 30€

    Inscripció: Gero Beltrán   fc-ehib@uib.es  
    Telèfon: 971172780

Desxifrant el vi mitjançant els sentits
  • Desxifrant el vi mitjançant els sentits

    Desxifrant el vi mitjançant els sentits
    Taller per a aficionats
    Per a aprendre la historia i l’actualitat del vi a Mallorca, la seva importància en el mercat local,  el seu origen i varietats.
    Professor: Tolo Hernández

    Data: 7  maig 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 30€

    Inscripció: Gero Beltrán   fc-ehib@uib.es  
    Telèfon: 971172780

Cocteleria Tiki. Preparant-nos per l’estiu
  • Cocteleria Tiki. Preparant-nos per l’estiu

    Cocteleria Tiki. Preparant-nos per l’estiu
    Taller per a aficionats
    Per a conèixer les noves tendències en cocteleria. Còctels amb i sense alcohol.
    Professor: Llorenç Meliá

    Data: 14  maig 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 30€

    Inscripció: Gero Beltrán   fc-ehib@uib.es  
    Telèfon: 971172780

L’art de la graella
  • L’art de la graella

    L’art de la graella
    Taller per a aficionats
    Per conèixer els tipus de carbó, encesa, elaboració de receptes, salses, adobs, guarnicions.
    Inclou degustació
    Professor: Sebastià Esteva

    Data: 16 de maig 2024
    Horari: 17:30 a 20:30h
    Preu: 30€

    Inscripció: Gero Beltrán   fc-ehib@uib.es  
    Telèfon: 971172780

Elaboració d´herbes mallorquines
  • Elaboració d´herbes mallorquines

    Elaboració d´herbes mallorquines
    Taller per a aficionats
    S´ensenya com s´elaboren les herbes mallorquines i a identificar els components necessaris per a la seva elaboració
    Professor: Toni Motoso

    Data: 20 maig 2024
    Horari: 16:00 a 19:00h
    Preu: 30€

    Inscripció: Gero Beltrán   fc-ehib@uib.es  
    Telèfon: 971172780

Curso Sommelier
  • Cursos de Sumiller

    Nou inici Octubre 2024 dels cursos de Sumilleria
    L'organització del curs correspon al departament de Accions Divulgatives i Formació Continuada de l’ Escola d’Hoteleria dels Illes Balears i col·labora l'Associació Balear de Sommeliers.

    Sommelier Nivell 1
    La finalitat del primer curs de SOMMELIER 1 és donar a conèixer a l'alumne els coneixements fonamentals del món del vi. Al mateix temps que proporcionar-li totes les eines,instruments i mètodes per a realitzar un servei al client de qualitat.

    Sommelier Nivell 2
    La finalitat del curs de SOMMELIER 2 és l'ampliació i perfeccionament dels coneixements adquirits durant el primer any en relació a l'optimització de la qualitat en el servei i venda del vi, el tast i maridatge, diferents mètodes d'elaboració, al mateix temps que adquirir nous coneixements sobre les funcions del sommelier en productes com: formatge,oli, cervesa, destil·lats espumosos, va venir nacional i internacional.


    Els continguts i altres informacions d'interès, com preus i horaris, es poden consultar als documents següents: Sumilleria 1, Sumilleria 2.

Contactar amb EHIB Aviso LegalPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es