espacio
Contacta amb nosaltres

 

Beques

En aquest apartat es poden consultar les existents per als alumnes que es matriculen als estudis de l'EHIB

Beques IBEROSTAR

El Grup Iberostar convoca beques entre els estudiants que han superat amb èxit el primer curs de l’especialitat de Direcció Hotelera Internacional (DHI) de l’Escola de Hoteleria de les Illes Balears.
Aquest programa de beques atorgades pel Grup Iberostar es va iniciar durant el curs 2012- 2013.


Beques BATLE (Tyche Group)

El Grup Batle convoca beques per als estudiants de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) en les especialitats de Direcció Hotelera Internacional, Especialista en Serveis de Cuina i Restauració i Especialista en Allotjaments.


PREMI A L’EXCEL·LÈNCIA EN PRÀCTIQUES HOTELS VIVA & RESORTS

L’empresa Hotels VIVA & Resorts convoca el premi a l’excel·lència en pràctiques per als estudiants en pràctiques de tercer curs dels estudis de Direcció Hotelera.
Els requisits que han de complir els sol·licitants són els següents:
- Estar matriculats de tercer curs de GDHO a l’EHIB.
- Superar un procés de selecció prèvia a l’accés a les pràctiques.
- Realitzar les pràctiques en algun dels establiments d’Hotels VIVA & Resorts
- Estar en condicions de realitzar sense solució de continuïtat pràctiques extracurriculars mitjançant conveni amb el DOIP, amb una durada total de 560 hores.Beques Manufacturas Ceylán i Comercial Mut Llabrés

L'empresa Manufacturas Ceylán SL, juntament amb Comercial Mut Llabrés SL, convoquen una beca per a estudiants de l'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) matriculats al primer curs d'Especialista en Serveis de Cuina i Restauració (ESCiR) i Especialista en Alta Cuina, amb l'objectiu i dotació que es detallen a continuación:
Especialitat en Serveis de Cuina i Restauració:
- Es convoca una beca entre els estudiants que han superat amb èxit el primer curs d'Especialista en Serveis de Cuina i Restauració (ESCiR) en el curso 2019-2020.

Dotació:
- 100% de la matrícula del segon curs d'Especialista en Serveis de Cuina i Restauració (ESCiR) en el curso 2020-2021.
- 100% de la matrícula del curs d'Especialista en Alta Cuina en el curso 2021-2022.Beques d'insularitat

Podran accedir a una beca d'insularitat, aquells alumnes que acreditin mitjançant certificat d'empadronament, almenys 2 anys de residència a Menorca, Eivissa o Formentera.
La beca consisteix en un descompte del 50 % en els crèdits acadèmics en primera matrícula i s'ha de sol·licitar en el moment de formalitzar la matrícula.

Universitat de les Illes Balears | Govern de les Illes Balears
Contactar amb EHIB Aviso LegalPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es
>