espacio
ubicaciAln

 

FAQ


Aquest any acabo 2n de Batxillerat i voldria arribar a ocupar un lloc de direcció. Què puc estudiar?
L'Escola d'Hoteleria t'ofereix la possibilitat d'estudiar Direcció Hotelera Internacional . Es tracta d'un títol propi de la UIB i que compta amb un reconegut prestigi internacional.

Acabaré 4t d'ESO i vull començar la meva formació en hoteleria. Què puc fer?
L'Escola t'ofereix diverses titulacions amb una gran demanda per part de les empreses del sector. Aquestes titulacions són les d'Especialista en Serveis de Cuina i Restauració i Especialista en Allotjaments.

M'agradaria treballar en una cadena hotelera. A més de treballar en un hotel, quines altres possibilitats tinc?
Els estudis de Direcció Hotelera Internacional et configuren com el candidat ideal per a molts de càrrecs directius dintre d'una cadena hotelera. Els 4 anys d'estudis inclouen una gran quantitat d'hores pràctiques i una estada a l'estranger. La preparació multidisciplinar et capacita per a alts càrrecs.

Tinc bastant experiència en hoteleria, pero com que no tinc cap titulació em resulta molt difícil ascendir. Estic a temps d'estudiar?
L'Escola d'Hoteleria preveu en algunes titulacions una via d'accés per a professionals del sector. Si tens experiència en restauració o cuina i vols sol·licitar llocs de gestió, la teva opció és el títol de Direcció i Gestió de Restaurants i Bars. Si tens experiència en recepció pots accedir al curs d'Especialista en Comercialització Hotelera. Si ets cuiner/a i te vols especialitzar, t'interessa la titulació d'Especialista en Alta Cuina.

Estic treballant, no disposo de molt de temps, però no vull estancar-me.
L'Escola t'ofereix una formació contínua, cursos i jornades que incorporen les últimes tendències.
Més informació: Sra. Jerònia Beltran, tel. 971172626 / 971172780

Quins són els requisits d’accés per cada una de les especialitats de la EHIB?
Depèn de l’especialitat a la que et vulguis matricular. Al següent enllaç hi trobaràs tota la informació.

Quins serveis addicionals als estudis m’inclou la meva matrícula a la EHIB?
Quan et matricules a la EHIB disposes de biblioteca, accés a la plataforma de la UIB Digital, servei de borsa de treball exclusiu pels nostres alumnes, tutories amb els professors, servei de menjador i descomptes al Campus Esport. A més, a la carrera de Direcció Hotelera Internacional disposes d’un tutor personal durant els 4 anys.

Hi ha algun tipus de beques per finançar els meus estudis?
Les beques de les quals disposem es poden consultar al següent enllaç.

Contactar amb EHIB Aviso LegalPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es