espacio
Oferta acadèmica

Formació contínua

Consulta la nostra oferta de formació contínua i troba el curs que més s'ajusti a les teves necessitats:
- Jornades i tallers, per acostar als professionals i al públic en general al fascinant món de la gastronomia i l'enologia.
- Formació especialitzada, amb una oferta de cursos per a professionals en actiu, que permeten l'actualització constant de coneixements i tècniques.
- Formació a la carta i consultoria, amb cursos adaptats a les necessitats específiques de cada empresa.
Per a més informació contacta amb el Departament de Formació Continua al telèfon: 971172780 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, correu: fc-ehib@uib.es

Cursos de formació continuada del curs 2023-24. Descarregar PDF.

Curso Sommelier
  • Sommelier curs 2024/25

    Sommelier curs 2024/25
    Curs organitzat pel departament de Restauració de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears en col·laboració amb Asociación Balear de Sumilleres i el departament de Formació contínua de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. Títol propi de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears

    Durada: 240 hors, 24 crèdits, distribuïdes en dos cursos acadèmics semestrals de 120 hores, 12 crèdits. Classes dos dies a la setmana en horari de tarda de 16:00 a 19:30 h.

    Tipus d’ensenyança: Presencial

    Dirigit a:

    • Professionals del sector de la restauració o de la indústria turística.
    • Responsables de departament o similars que desitgin ampliar els seus coneixements sobre el món del vi.

    Lloc on s’imparteix la docència: Aula de tasts de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears



    Primer curs: Sommelier I (descarregar programa curs)
    La finalitat del primer curs de Sommelier és ensenyar als alumnes els coneixements fonamentals sobre el món del vi. A la vegada, se li proporcionaran les eines, instruments i mètodes per a realitzar un servei al client de qualitat

    De 16 octubre 2024 a 10 març 2025

    Horario de classes: dilluns i dimecres de 16 a 19:30 h.

    Preu: 950,04 €



    Segon curs: Sommelier II (descarregar programa curs)
    La finalitat del curs de Sommelier és l’ampliació i perfeccionament dels coneixements adquirits durant el curs anterior amb relació a l’optimització de la qualitat en el servei, la venda de vi, el tast, el maridatge i els distints mètodes d’elaboració de vi. També es podran adquirir nous coneixements sobre les funcions del sommelier en productes com: els formatges, els olis, les cerveses, els destil·lats, els espumosos i els vins nacionals i internacionals.



    De 16 octubre 2024 a 5 març 2025

    Horari de classes: dimarts i dimecres de 16 a 19:30 h.

    Preu: 950,04 €



    Preinscripció: descarregar fitxa i enviar a fc-ehib@uib.es

    Matrícula:

    • Primer termini: del 17 al 28 de junny 2024
    • Segundo termini: del 16 al 27 de setembre 2024

    Criteris d'admisió: prr ordre de sol.licitud.
    Per més Informació: Gero Beltrán fc-ehib@uib.es
    Telèfon: 971 172780 - 971 172608

Contactar amb EHIB Aviso LegalPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es