

Formació Contínua
Consulta la nostra oferta de formació contínua i troba el curs que més s'ajusti a les teves necessitats:
- Jornades i tallers, per acostar als professionals i al públic en general al fascinant món de la gastronomia i l’enologia.
- Formació especialitzada, amb una oferta de cursos per a professionals en actiu, que permeten l'actualització constant de coneixements i tècniques.
- Formació a la carta i consultoria, amb cursos adaptats a les necessitats específiques de cada empresa.
Per a més informació contacta amb el Departament de Formació Continua al telèfon: 971172780 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, correu: fc-ehib@uib.es

-
Cursos de Sumiller
Dia 13/10/2020, inici dels cursos de Sumilleria
Aquests cursos acaben el dia 09/03/2021.
Els continguts i altres informacions d'interès, como preus i horaris, es poden consultar als documents següents: Sumilleria 1, Sumilleria 2.

-
PIZZAIOLO Professional
L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, en col·laboración amb Pizza School, organitza una nova edició del curso de PIZZAIOLO Profesional.
El curs es realitzarà a partir del mes d'abril
Per participar a aquesta formació: inscripció al telèfon 971172780, email fc-ehib@uib.es

-
V Curs de Viticultura
Dia 15/11/2021, inici del Curs de Viticultura
Amb horari de dilluns de 17 a 20 horas, finalitza dia 7/2/2022.

-
VI Curs de Vinificació
Amb inici al mes de febrer de 2022, VI edició del Curs de Vinificació
Aquest curs s'imparteix cada dimarts de 17 a 20 hores, fins el mes de març.
Els continguts estan disponibles a la documentació adjunta