espacio
Benvingua a la nostra escola

Benvinguda a la ehib


Maria Tugores, directoraL′Escola d′Hoteleria de les Illes Balears -creada el 1995 pel Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears amb l′objectiu de formar els futurs professionals del sector i alhora desenvolupar els coneixements i les habilitats dels treballadors en actiu- s′ha convertit avui en un referent internacional com a centre de formació i d′investigació.

L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears s'ubica en el campus de la Universitat de les Illes Balears, compartint d'aquesta manera una llarga tradició en l'ensenyança turística que permet oferir una formació d'alta qualitat, gràcies a una plantilla dedicada a l'activitat docent i investigadora amb una amplia experiència i formació especialitzada.

El privilegi de trobar-nos en un destí turístic internacional afavoreix una estreta relació entre els professors i la indústria del sector, impulsant, desenvolupant i consolidant, en definitiva, la reputació de l'Escola com a líder mundial en educació hotelera.

Maria Tugores Ques
Directora de l′Escola d′Hoteleria de les Illes Balears

¿Qui som?


Professors, personal d'administració i serveis, tots plegats, aporten al conjunt de l'organització un capital humà únic, inigualable, un engranatge gairebé perfecte a la completa disposició del nostre més preuat tresor, els nostres alumnes. Per això, som ambiciosos, i des de l'EHIB oferim formació basada en l'excel·lència en una triple via:

En primer lloc, amb plans d'estudis propis, avançats i actualitzats per tal de donar resposta a les necessitats que es presenten en un sector, el de l'Hoteleria, que és el de més pes econòmic del nostre país.

En segon lloc, fomentant la formació contínua i a la carta per satisfer la demanda d'un sector en constant moviment.

En tercer lloc, però no per això menys important, fent una imprescindible tasca social de col·laboració amb el Servei d'Ocupació dels Illes Balears (SOIB) i amb associacions i fundacions sense ànim de lucre, posant a disposició dels que més ho necessiten els mitjans i el personal d'aquest equip del que tinc l'honor i el privilegi de formar part.

¿Per què estudiar a l′ehib?


La filosofia de la nostra escola és proporcionar una educació de caire pràctic i rellevant per a la indústria a la que els alumnes i les alumnes dirigeixen el seu futur professional.

Universitat de les Illes Balears | Govern de les Illes Balears
Contactar amb EHIBPrivacitatAviso Legal ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es