



Oferta acadèmica de l'EHIB
L’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) ofereix un sistema de formació fonamentat en tres pilars:
- Els estudis propis, desenvolupats a les àrees de: Direcció, Allotjaments, Aliments i Begudes.
- La formació ocupacional, amb accions formatives de Formació Professional per a l'ocupació.
- La formació continua, amb cursos de formació especialitzada per a professionals i aficionats.
- Unes pràctiques a empreses (document de sol·licitud de pràctiques per descarregar i enviar al departament d'Allotjament)
El nostre sistema de formació es basa en una metodologia integral on el desenvolupament personal i professional són els eixos principals per capacitar a l’alumnat de coneixements i competències.

Diploma Universitari Direcció Hotelera Internacional TÃtol propi de la UIB (en procés d'extinció)
Els estudis de Direcció Hotelera Internacional permeten, al llarg de quatre cursos, assolir les competències necessàries per ocupar diversos càrrecs de direcció d'empreses relacionades amb l'allotjament i l'oci.
La forma d'accés al tÃtol de diploma universitari serà la mateixa que s’aplica als estudis oficials universitaris de grau. S’admeten alumnes sense els requisits d’accés que s’apliquen als estudis oficials de grau, en aquest cas el criteri d’admissió serà el tÃtol de batxiller o equivalent, i els alumnes obtindran un diploma.
Pla d'estudis
A aquesta secció es pot consultar o descarregar el pla d'estudis. En el cas dels alumnes que estan cursant l'especialitat, a la secció de Secretaria es pot consultar la informació relacionada amb la titulació.
Durada Vies d'accés Sortides professionals 4 cursos - Prova d'accés a la universitat (PAU)
- Prova de Batxillerat per a l'accés a la universitat (PBAU)
- TÃtol de Batxillerat
- TÃtol de Tècnic Superior
- Prova d'accés per al majors de 25 anys
- Direcció d'empreses d'allotjament turÃstic
- Direcció de centres d'oci
- Direcció de contractació hotelera
- Direcció de reserves
- Direcció d'aliments i begudes
- Direcció de compres
- Direcció de facturació
PRIMER CURS CRÈDITS Anglès I 6 Alemany I 6 Operacions d'Alimentació i Begudes I (Cuina) 6 Introducció al Turisme i a l'Hoteleria 6 Patrimoni Cultural 6 Economia 6 Operacions d'Alimentació i Begudes II (Restauració) 6 Seguretat Alimentària i Nutrició 6 Introducció a l'Empresa 6 Tecnologies de la Informació 6 Total 60
SEGON CURSO CRÈDITS Anglès II 6 Alemany II 6 Operacions i Gestió d'Allotjaments I 6 Geografia TurÃstica 6 Comptabilitat 6 Instal·lacions i Equipamients 6 Operacions i Gestió d'Allotjaments II 6 Marketing TurÃstic 6 Dret TurÃstic 6 Recursos Humans 6 Total 60
TERCER CURS CRÈDITS Anglès III 6 Alemany III 6 Comptabilitat de Gestió i Anàlisi de Costs 6 Projectes en Turisme Digital 6 Turisme Internacional 6 Direcció d'Aliments i Begudes 6 Relacions Laborals en el Sector Hoteler 6 Contractació TurÃstica 6 Pràcticum I (pràctiques nacionals) 12 Total 60
QUART CURS CRÈDITS Gestió Mediambiental i de Qualitat 6 Finances a l'Empresa Hotelera 6 Direcció Hotelera Internacional 6 Direcció Estratègica 6 Pràcticum II (pràctiques a l'estranger) 24 Assignatures optatives - triar-ne dues: Anglès IV 6 Alemany IV 6 e-Commerce 6 Organització de Congressos i Convencions 6 Relacions Públiques i Protocol 6 Gastronomia 6 Enologia, Sumilleria i Gestió de Begues 6 Prevenció de Riscs Laborals 6 Productes TurÃstics Culturals de les Balears 6 Business Culture & Communication 6 Fiscalitat de les Empreses TurÃstiques 6 Gestió de Bufets, Esdeveniments i Catering 6 Total 60 llegir més
tancar

Grau en Direcció Hotelera
Els estudis de Grau en Direcció Hotelera permeten que l'estudiant obtingui les competències necessàries per poder ocupar diversos càrrecs de direcció d'empreses relacionades amb l'allotjament, l'alimentació i l'oci.
Es publica la declaració de la directora del Centre Universitari Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, a la qual s'expressa el compromÃs amb la qualitat i la millora contÃnua.
Pla d'estudios
A aquesta secció es pot consultar la informació relacionada amb el Grau, com el pla d'estudis, procés d'adimissió, competències i altre documentacióllegir més
tancar


V Curs de Viticultura
Dia 15/11/2021, inici del Curs de Viticultura
Amb horari de dilluns de 17 a 20 horas, finalitza dia 7/2/2022.llegir més
tancar