espacio
Escola i empresa

 

Ofertes de treball


L’EHIB manté una estreta  relació  amb les empreses del sector de l'hoteleria i la restauració. Amb l’objectiu de proporcionar als seus alumnes la inserció laboral de la manera més eficient i ràpida, ofereix un  servei de borsa de treball que permet a les empreses el contacte amb personal altament qualificat i a l’ alumnat l’accés a ofertes laborals en empreses turístiques amb amplia experiència i de reconegut prestigi.

L'empresa Iberostar, com a col·laboradora de l'EHIB a través de les seves beques per a l'alumnat de DHI, presenta el seu nou enllaç perquè els alumnes de l'EHIB es puguin posar en contacte amb el departament de Recursos Humans.

Si ets alumne de l’EHIB, pots accedir a les ofertes de treball indicant les dades que et sol·licitem en el següent formulari. Les empreses autoritzades també poden crear la seva oferta.

En aquest instants disposam de 96 ofertes de treball. Per veure l`informació has d`accedir amb el teu compte d'alumne.

Accés Alumnes de l`Escola.
Introdueix usuari i contrasenya

Contactar amb EHIB Aviso LegalPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es