Informació rellevant
Informació rellevant
Informació rellevant
Informació rellevant
Informació rellevant

Noticias

 • Benvinguda al nou curs 2020/21
 • Benvolguts alumnes de l'EHIB,

  Desitjam que us trobeu bé i animats per començar un nou curs que, sense cap dubte, serà un repte per a tothom. Des de l'escola estam treballant en el protocol d'actuació i el nou escenari que recentment ha plantejat la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca del GOIB, aixó com de les normes que aquests propers dies es definiran en l'àmbit nacional de per a les universitats.

  De moment us podem avançar que el curs s'iniciarà el proper dia 28 de setembre, i que es realitzarà amb la màxima presencialitat compatible amb les restriccions vigents a cada moment, prioritzant tallers i pràctiques, així com l'avaluació. Ens espera el repte de ser flexibles i adaptar-mos a les circumstàncies de cada moment, un camí en el qual estarem sempre al teu costat.

  Durant les properes setmanes rebreu informació detallada sobre la presencialitat de cada grup i estudi, accés, mesures de seguretat i altres informacions importants per a un curs atípic com el que començarem. Recordau que, en tot cas, és necessari mantenir les mesures de seguretat: mascareta, metres de distància i higiene de mans.

  Rebeu una cordial salutació i els meus millors desitjos per al proper inici de curs,
  Maria Tugores
  Directora de l'EHIB

  Palma, 1 de setembre de 2020
Universitat de les Illes Balears | Govern de les Illes Balears
Contactar amb EHIB Aviso LegalPrivacitat ⋅ Escola d'Hoteleria de les Illes Balears ⋅ Edifici Arxiduc Lluís Salvador ⋅ Ctra. Valldemossa, km 7,5 ⋅ 07122 Palma de Mallorca
Tel.: 00(+34) 971 172 626 / 00(+34) 971 172 608 ⋅ escola.hoteleria@uib.es