EHIB Eivissa
UIB
Àrea privada
ca
UIB
ca
ES EN

Especialista en Alta Cuina

Informació general Pla d'estudis Sortides professionals Calendari acadèmic Matrícula

Informació general

Els estudis d'Especialista en Alta Cuina, títol propi de l’EHIB, permeten aconseguir els coneixements i les tècniques necessàries per a la gestió eficient de la cuina d'un restaurant o d'un establiment d'allotjaments turístics. Estan enfocats al perfeccionament del servei, la confecció i el muntatge de diferents tipus de bufets en els quals es preparen elaboracions culinàries de la gastronomia nacional i internacional. També s'aprofundeix en l'organització i confecció de cartes per a restaurants i en l'estudi de diferents tècniques culinàries contemporànies.

Durada: Un semestre

Accés:

Especialista en Serveis de Cuina i Restauració

FP de grau mitjà o superior, Cuina i/o Restauració

Titulacions d'altres escoles d'hoteleria, especialitat en Cuina

Certificat Professional Cuina HOTR0408

Experiència acreditada en el sector


Pla d'estudis

Consta d'un total de 58 crèdits, distribuïts entre assignatures teòriques i pràctiques, amb un total de 700 hores impartides durant un semestre en horari de matí.

Primer curs

AssignaturesHoresCrèdits

Teoria de Cuina

60

6

Dietètica aplicada

40

4

Pràctica de cuina

  • Desenvolupament de les tècniques d'ensinistrament de les últimes tendències en gastronomia  (40 h)
  • Elaboracions contemporànies i tècniques d'avantguarda de la secció freda. (100 h)     
  • Elaboracions contemporànies i tècniques d'avantguarda de la secció calenta (100 h)             
  • Elaboracions contemporànies i tècniques d'avantguarda de la secció de pastisseria. (180 h)
  • Gestió Integral de Cartes de Restaurant (180 h)  

600

48

Total

700

58

Sortides professionals

La superació d'aquests estudis permet accedir al món laboral com a:

  • Cap de Cuina
  • Xef executiu
  • Coordinador de cuina
  • Consultor d'innovació i creació culinària
  • Consultor en indústria alimentària
  • Coordinador d'aliments i begudes en congressos, convencions i viatges d'incentius


Calendari acadèmic

Pot consultar en els següents enllaços el calendari acadèmic i el reglament dels títols propis de l’EHIB.

Matrícula

Per a accedir al primer curs s'ha de seguir un procés de preinscripció i de matrícula.

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

Per a realitzar la preinscripció ha d'emplenar el formulari i enviar-lo per correu electrònic a secretaria.hoteleria@uib.es

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Una vegada admès, només li quedarà formalitzar la matrícula.

Per a formalitzar la matrícula és imprescindible sol·licitar cita prèvia.

Documentació que ha d'aportar per a realitzar la matrícula a la Secretaria Acadèmica:

  • Fulls de matrícula i de protecció de dades emplenats
  • Fotocòpia del DNI
  • Autorització SEPA signada si desitja domiciliar el pagament

Per a més informació pot posar-se en contacte via telefònica amb Secretaria Acadèmica

Telèfons: 971172472 - 971172375 -971071226

Correu electrònic: secretaria.hoteleria@uib.es.

Preu del curs acadèmic 2025-26:

Especialista en Alta Cuina: 3.185,68 €

Contacta'ns