Curs 2025-26
Aula Restaurant Malvasia: obert segons calendari lectiu des de 10/10/2025
Menú del dia: des de 10/10/2025 a 07/11/2025 obert dimecres i divendres. Des de 10/11/2025 d'ara endavant obert dimecres.
Horari: 13.45 a 15.15 h
Bufet temàtic: obert els divendres des de 14/11/2025 fins a 24/04/2026
Horari: 14.00 a 15.15 h
Per a la degustació del menú i del bufet es necessita una reserva prèvia.
Els bufets temàtics de l’EHIB ofereixen una experiència gastronòmica única en la qual els estudiants mostren la seva creativitat i les seves habilitats culinàries. Cada bufet s'organitza al voltant d'una temàtica específica, cosa que permet als comensals gaudir d'una àmplia varietat de plats inspirats en diverses cuines del món.
Se serveixen plats de cuina de temporada, cuina tradicional, cuina internacional i cuina de fusió, elaborats amb tècniques avantguardistes que desperten els sentits tant pel seu sabor com per la seva sofisticada presentació.
Temàtica | Novembre | Gener i febrer | Març i abril |
---|---|---|---|
Estacions | 14/11/25 | 30/01/26 | 20/03/26 |
Illes Balears | 21/11/25 | 06/02/26 | 27/03/26 |
Un passeig pel món | 05/12/25 | 13/02/26 | 17/04/26 |
Cuina de fusió | 12/12/25 | 20/02/26 | 24/04/26 |
Preu: 20 € (IVA inclòs), no inclou begudes.
Reserves: 971 17 26 08 - 26 26 (només es poden realitzar reserves des del dilluns anterior a la data del bufet).