EHIB Eivissa
UIB
Àrea privada
ca
UIB
ca
ES EN

Formació contínua

Formació contínua

Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:

Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.


Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.


Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.

Taller de cuina coreana
Durada
2 h i 30 min.
Horari
17:00 a 19:30 h.
Preu
30€
Data d'inici
09/10/2025

En aquest taller aprendràs com preparar tres coneguts plats de la cuina coreana com són el Kimchi Jjigae (guisat de kimchi amb carn de porc i tofu), Gaji Deopbap (arròs amb albergínia) i Haemul Pajeon ( truita amb ceba tendra i marisc), tot això de la mà de la Xef coreana Hyunju Chong Park, professora col·laboradora de la EHIB. El taller inclou la degustació dels plats preparats i les seves receptes.


Més informació: Gero Beltrán i Marta Pol

 fc-ehib@uib.es  971172780 - 971071224


Viticultura
Durada
30 h
Horari
Dilluns de 16:00 a 19:00 h
Preu
225€
Data d'inici
03/11/2025

Curs de 30 hores de durada, impartit en 10 sessions de 3 hores, els dilluns de 16:00 a 19:00 h.

Ensenyança presencial.

S'ofereixen 12 places. Nombre limitat de places per a oferir una atenció personalitzada a l'alumnat.

Nombre mínim de 6 alumnes per a la impartició del curs.


Objectius: 

Donar els coneixements sobre les pautes tècniques per a la producció de raïm i la valoració de les seves característiques i qualitat.

-Informar sobre les particularitats diferenciades per la fertilització, la protecció sanitària, els condicionaments durant la vinificació,

 els tractaments autoritzats, la normativa i legislació que l’afecta


Professor: Jaume Ripoll i Galmés. Enòleg, professor col·laborador de l'EHIB.


Més informació: fc-ehib@uib.es

971172780 - 971071224