Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:
Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.
Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.
Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.
Contacta amb nosaltres i fes el següent pas en la teva formació!
📞 Telèfon: 971172780 - 971071224 (dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h)
En aquest taller aprendràs a identificar diferents varietats de bolets, com conservar mitjançant tècniques pràctiques i senzilles: adobats, brous concentrats i farina de bolets; tècniques que permeten preservar les propietats organolèptiques dels bolets i facilitar la seva integració en diferents preparacions culinàries.
A més, s'elaboraran receptes delicioses i creatives com: Cocarrois fregits farciments de bolets a l'estil Thai, Fideus amb crema de bolets i Crema catalana amb trompetetes de la mort.
Una experiència única, on tradició, tècnica i sabor s'uneixen perquè et portis molt més que receptes: coneixements que podràs aplicar en la teva cuina diària.
Taller impartit pel professor de l'EHIB, Francisco Jordà
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971071224
Aquest taller està dissenyat com introducció essencial per a futurs “baristas”, oferint una visió general de l'apassionant món del cafè.
S'abordaran temes clau, com la història i l'origen del cafè, les varietats i característiques del gra, els principals països productors, els diferents tipus de cafè que existeixen en el món, així com les diferents màquines utilitzades en la seva preparació. També s'exploraran aspectes fonamentals com la molta i les diferències entre cafès comercials i cafès d'especialitat. El taller inclou el tast de distints tipus de café.
Impartit pel professor del Departament de Restauració de l'EHIB, Víctor Calvo
Más información Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971071224
En aquest taller aprendràs els fonaments de la fermentació de masses, aplicats a l'elaboració de coques de Nadal mallorquines, pa Stollen alemany i tortell de Reis.
Explorarem les diferents farines, ferments i masses mare, per comprendre com influeixen en la textura, el sabor i la conservació de cada preparació. Cada elaboració presenta diferents acabats com, sucre perla, panses o fruita escarxada.
El taller inclou receptari complet i degustació final.
Taller impartit pel professor de la EHIB, Pedro Riera Rigo.
Més informació: Marta Pol
De 9.00 a 14.00 h. Tel. 971 071224
Dies 9,10 i 11 de desembre de 2025
Curs teoricopràctic, de tres dies de durada, 12 hores (2 hores de teoria i 10 hores de pràctica).
Impartit per: José Abellán. Mestre Tallador.
Membre de l'Equip de Professionals de Florencio Sanchidrián, ambaixador en el Món del Pernil Ibèric.
Aprendràs a tallar el teu propi pernil i te l'emportaràs tallat i envasament en sobres al buit
Nombre limitat de places a 10 alumnes màxim.
Preu del curs: 180 € (Pernil no inclòs)
- Possibilitat de triar entre un catàleg de pernils, no inclosos en el preu del curs (descarregar fullet que inclou tipus de pernils, preus i formulari de compra) Data límit per a encarregar el pernil: 18/11/ 2025.
- Possibilitat de compartir una peça de pernil entre dues persones inscrites en el curs, en aquest cas es tallarà i repartirà el pernil entre els dos participants.
- Possibilitat que l'alumne aporti la seva pròpia peça de pernil.
El suport per tallar el pernil, els ganivets i el davantal els proporcionarà el centre. No estan inclosos en el preu del curs.
Lliurament de diploma una vegada finalitzat el curs.
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224
En aquest taller elaborarem un deliciós assortiment de dolços de Nadal perfectes per a compartir en família o regalar amb afecte. Aprendràs a preparar sis receptes clàssiques i les seves possibles variants: mantegades, pastissos de pasta fullada, polvorons, torrons, massapans, roques de xocolata i tòfones. A més, et donarem consells pràctics per a organitzar-te i tenir tot llest per al gran dia. Si gaudeixes dels sabors tradicionals i l'esperit nadalenc, aquest taller està fet per a tu.
Taller impartit per la professora de l'EHIB Margalida Castells
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224
Dies 16,17 i 18 de desembre de 2025
Curs teoricopràctic, de tres dies de durada, 12 hores (2 hores de teoria i 10 hores de pràctica).
Impartit per: José Abellán. Mestre Tallador.
Membre de l'Equip de Professionals de Florencio Sanchidrián, ambaixador en el Món del Pernil Ibèric.
Aprendràs a tallar el teu propi pernil i te l'emportaràs tallat i envasament en sobres al buit
Nombre limitat de places a 10 alumnes màxim.
Preu del curs: 180 € (Pernil no inclòs)
- Possibilitat de triar entre un catàleg de pernils, no inclosos en el preu del curs (descarregar fullet que inclou tipus de pernils, preus i formulari de compra) Data límit per a encarregar el pernil: 18/11/ 2025.
- Possibilitat de compartir una peça de pernil entre dues persones inscrites en el curs, en aquest cas es tallarà i repartirà el pernil entre els dos participants.
- Possibilitat que l'alumne aporti la seva pròpia peça de pernil.
El suport per tallar el pernil, els ganivets i el davantal els proporcionarà el centre. No estan inclosos en el preu del curs.
Lliurament de diploma una vegada finalitzat el curs.
Més informació: Marta Pol
De 9:00 a 14:00 h. Tel. 971 071224