Descobreix la nostra àmplia oferta de formació contínua i tria el curs que millor s'adapti a les teves necessitats:
Tallers dissenyats per a acostar a professionals i aficionats al vibrant món de la gastronomia i l'enologia.
Formació especialitzada, amb cursos pensats per a professionals en actiu que cerquen mantenir-se al dia en les últimes tècniques i coneixements.
Formació a la carta i consultoria, completament adaptades a les necessitats de cada empresa, oferint solucions personalitzades.
Nova oferta formativa a partir del mes de setembre 2025
Contacta amb nosaltres i fes el següent pas en la teva formació!
📞 Telèfon: 971172780 - 971071224 (dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h)
En aquest taller aprendràs com preparar tres coneguts plats de la cuina coreana com són el Kimchi Jjigae (guisat de kimchi amb carn de porc i tofu), Gaji Deopbap (arròs amb albergínia) i Haemul Pajeon ( truita amb ceba tendra i marisc), tot això de la mà de la Xef coreana Hyunju Chong Park, professora col·laboradora de la EHIB. El taller inclou la degustació dels plats preparats i les seves receptes.
Més informació: Gero Beltrán i Marta Pol
fc-ehib@uib.es 971172780 - 971071224
Curs de 30 hores de durada, impartit en 10 sessions de 3 hores, els dilluns de 16:00 a 19:00 h.
Ensenyança presencial.
S'ofereixen 12 places. Nombre limitat de places per a oferir una atenció personalitzada a l'alumnat.
Nombre mínim de 6 alumnes per a la impartició del curs.
Objectius:
Donar els coneixements sobre les pautes tècniques per a la producció de raïm i la valoració de les seves característiques i qualitat.
-Informar sobre les particularitats diferenciades per la fertilització, la protecció sanitària, els condicionaments durant la vinificació,
els tractaments autoritzats, la normativa i legislació que l’afecta
Professor: Jaume Ripoll i Galmés. Enòleg, professor col·laborador de l'EHIB.
Més informació: fc-ehib@uib.es
971172780 - 971071224